Iskolaújság

Az iskola tantestületében 2006 őszén felmerült az ötlet, hogy egy újabb kapoccsal szolgálva a tanítók, a tanulók, a szülők és iskolabarátok között egy újság formájában beszámolunk egész éves munkánkról. Nagy igyekezettel készítettük beszámolóinkat, hogy mindenki átfogó képet kapjon az iskola életéről.
Mikor az iskolaújság kiadására került volna a sor a Feszty – körkép és a Körkép elnevezés merült fel az iskola belső és külső partnereiben. Végül is a „KÖRKÉP” megnevezés mellet döntöttünk.

Kezdetben ugyan a legtöbb tudósítást a pedagógusok írták, kifejezett célunk, hogy a „Körkép” főleg diáklappá váljon.Remélhetőleg a következő évektől a diákok is nagy lelkesedéssel ragadnak tollat, és főleg az ő élményeiket, ötleteiket, gondolataikat tehetjük közzé. Ezáltal kicsit diákosabbá, a gyerekek igényeihez közelebb állóvá válhasson a lap.
Szóval kedves tanulóink, ha valamilyen érdekes dologról szeretnétek beszámolni, vagy a nyáron izgalmas kiránduláson vesztek részt, esetleg egy maradandó olvasmány- vagy színházi élményt osztanátok meg a többiekkel, írjatok róla bátran!
A Körkép évente egyszer, rendszerint decemberben, a Feszty Héten jelenik meg. 2009-ben és 2015-ben rendhagyó különkiadásokkal júniusban is megjelent az iskolaújságunk.

Mindenkinek kellemes „újságböngészést” kívánunk, így, elektronikus formában is.

Iskolánk emlékkönyve újraindulásának 60. évfordulójára, 2011.        >>>letöltés

Körkép 2006-2007                     >>>letöltés

Körkép 2008                               >>>letöltés

Körkép 2009                               >>>letöltés

Körkép 2009, különkiadás            >>>letöltés

Körkép 2010                                >>>letöltés

Körkép 2011                                 >>>letöltés

Körkép 2012                                >>>letöltés

Körkép 2013                                >>>letöltés

Körkép 2014                                >>>letöltés

Körkép 2015                                >>>letöltés

Körkép 2015, különkiadás            >>>letöltés